Kullstaskolan

Kullstaskolan ligger i ytterkanten av Hammarstrand med en fantastisk vy över Elefantberget och grannbyn Kullsta. På Kullstaskolan finns grundskolans förskoleklass och årskurserna 1-3 samt fritidshem.

Kullstaskolan har en stor välfylld skolgård och ligger granne med ortens fotbolls- och friidrottsplan. Skolan använder även ofta den närliggande naturen i undervisningen t.ex. i Skolskogen. Skolan har en egen idrottshall och på gården finns bland annat skaterink, linbana och senaste tillskottet, en mycket populär karusell.

Kullstaskolan är en liten väl fungerande skola med ca 120 elever fördelade på 4 årskurser, och ett tiotal lärare. Fritidspersonalen förstärker i klasserna under skoltid för att ge de elever som så behöver lite extra stöd.

Arbetsmiljögrupp

Arbetsmiljögruppen jobbar mycket aktivt för att bekämpa och förebygga mobbing och jobba för barnens bästa. Alla på skolan har ansvar för att ingripa vid mobbingtendenser och sedan meddela detta till de ansvariga i denna grupp.

Elev- och föräldrainflytande

Vi arbetar tillsammans med elever och föräldrar på att utveckla skolans innehåll bland annat genom IUP-samtal, elevråd och skolråd.

Skolråd

Varje klass utser två föräldrarepresentanter som träffas 2-3ggr/termin och diskuterar aktuella skolfrågor tillsammans med rektor. Kallelse/dagordning och protokoll kommer på mail eller papper enligt föräldrarnas önskemål.

Frånvaroanmälan

Görs via IST Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.>>

eller ring skolexpeditionen på tel. 0696 68 22 01

Kontakta oss

Ida Borglund, skoladministratör: ida.borglund@ragunda.se  0696 68 22 01

Anna Schönning, rektor: anna.schonning@ragunda.se  0696 68 22 02

Tommy Johannesson, bitr. rektor: tommy.johannesson@ragunda.se  0696 68 22 06

Uppdaterad