Vuxenutbildning

Det är aldrig försent att plugga för ett nytt yrke, omskola sig, läsa upp betyg eller läsa in betyg! Ragundas komvux och vuxenutbildning erbjuds genom Jämtlands Vux/Lärcentrum i Bispgården men med möjlighet till flexibla lösningar.

Vad är Lärcentrum och vad kan man läsa?

LärCentrum är en mötesplats där du som vuxenstuderande kan
läsa kurser och program i gymnasial och grundläggande vuxenutbildning - både praktiska som teoretiska utbildningar. Du kan också använda LärCentrum om
du läser kurser eller program på distans på någon av universiteten, högskolan eller yrkeshögskolan, exempelvis för att skriva tentor.


Aktuell information om vuxenutbildningen finns på LärCentrums hemsida>> Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Uppdragsutbildning för företag

Jämtlands Vux i Bispgården tillhandahåller kurser inom el- och energikompetens men kan också skräddarsy utbildningar för företag efter behov, tex heta arbeten, systematiskt brandskyddsarbete, hjärt – och lungräddning (HRL), skyliftsutbildning och andra branschkurser. För intresseanmälan och mer information se JGY:s hemsida>> Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster..

Uppdaterad