Anders-Olof skolan

Anders-Olof skolan ligger i Hammarstrand och är kommunens största skola med cirka 220 elever i grundskolans årskurser 4-9. Här erbjuder vi kreativt lärande i en trygg miljö!

Här jobbar vi för att alla ska må bra, såväl elever som personal. Det är viktigt för oss att arbetsmiljön stimulerar kreativitet och lärande och att eleverna får möjlighet att prova sin självständighet.

Vi är en liten kommun med relativt små skolor, och det ger oss en fin gemenskap och trygghet.

Alla känner varandra och stämningen är god mellan elever och vuxna. Det är lätt att göra sin röst hörd och det finns stora möjligheter att vara med och påverka verksamheten.

Anders-Olof skolan har en vision att ingen elev ska bli diskriminerad, trakasserad eller utsatt för kränkande behandling. Vi jobbar utifrån vår likabehandlingsplan och plan för kränkande behandling där vi har tagit fram rutiner och ett systematiskt arbetssätt för att förhindra, utreda och åtgärda kränkande behandling.

Fantastisk natur

Anders-Olof skolan ligger i utkanten av Hammarstrand med från vissa klassrum fantastisk vy över Indalsälven. Vi har en lummig och spännande skolgård med plats för olika uteaktiviteter. I anslutning till skolans lokaler finns kommunens folkbibliotek, som har extra öppet under skoltid, så att eleverna har möjlighet att använda biblioteket i sina studier.

Frånvaroanmälan

Görs i första hand via vårt administartionssystem IST:

IST Link Portal Länk till annan webbplats.Du kan också ringa skolexepditionen.

Kontakta Anders-Olof skolan

Besöksadress: Centralgatan 55, 844 31 Hammarstrand

Skolexpedition

0696-68 22 01​

Rektor Anders Olof-skolan och Kullstaskolan

Anna Schönning0696-68 22 02

Arbetslag 4-6 Anders Olofskolan

0696-68 21 33

Arbetslag 7-9 Anders Olof-skolan

0696-68 22 20

Kontakta Kundcenter

Vi svarar på frågor om kommunens service och verksamhet, ring eller skicka e-post till kundcenter.