Mina sidor och lediga lägenheter

Välkommen till Ragunda Bostads uthyrningssystem. Här kan du själv registrera dig för att söka bostad, hantera din köplats och anmäla dig till de lägenheter du är intresserad av.

Så här gör du

Genom att lägga till en mejl-adress när du registrerar dig får du via mail ett kundnummer och ett lösenord som du använder för att logga in med. Därefter kan du söka bland våra lediga objekt och själv göra din intresseanmälan, ange de önskemål du har när det gäller bostadsort, och storlek på lägenhet. Klicka på Registrera dig och fyll i dina uppgifter där.

Har du inte tillgång till dator kan du ringa Kundcenter så hjälper de dig. Du som tidigare stått i vår bostadskö måste registrera dig på nytt. Det gör du genom att klicka på Registrera dig.

Viktig information

  • Du måste logga in på Mina sidor minst en gång per år för att behålla din köplats.
  • Om man tackar nej till ett lägenhetserbjudande 3 gånger, eller låter bli att svara 3 gånger, så avregistreras man ur kösystemet.

Studentrum

Ragunda Bostad erbjuder studentrum på Nipvägen 3A-3B i Bispgården.

Elevboendet har 5 studentrum och gemensamma utrymmen:

  • Kök
  • Tv-rum
  • Toalett och dusch

De gemensamma utrymmena städas, men man sköter själv om att städa undan efter sig i köket och badrummen. I fastigheten finns bredband. Studentrummen är utrustade med säng, nattduksbord och garderob.

Är du intresserad av att hyra ett studentrum? Kontakta Ragunda Bostad.