Lär dig mer om alkohol, narkotika, tobak och doping

Undrar du vad spice är? Eller ifall tobak verkligen är så skadligt som alla säger? Eller känner du som förälder att du skulle behöva bli tryggare i att säga nej till din tonåring som ber dig köpa ut alkohol? Kanske är det till och med så att du som själv är tonåring skulle behöva några argument för att kunna stå emot kompistryck vad gäller snus eller öl på fredag kväll?

Radio Krokom gjorde under hösten 2014 programserien Attityd med 10 avsnitt, i syfte att du som vårdnadshavare, närstående, tonåring eller som bara nyfiken och vill veta mer, på ett enkelt sätt ska få lära dig mer om alkohol, tobak, narkotika och doping med tanke på risker och negativa konsekvenser, samt hur det förebyggande arbetet gemensamt bedrivs i länet.

Lyssnar gör du via den blå Attityd-bilden nertill på sidan!

Vid frågor om alkohol- och drogförebyggande arbete nås ansvarig tjänsteman via kundcenter.

Uppdaterad 2017-08-23 av Elin Dahlin