Felanmälan

Vi arbetar för att alla medborgare och besökare ska trivas i vår kommun. Vi har alla ett gemensamt ansvar och genom att du gör oss medvetna om vad som bör åtgärdas i kommunen så kan vi snabbare och effektivare åtgärda problemet.

  • Du kan göra en felanmälan via vårt webbformulär nedan.
  • Du som bor i Ragunda kommuns hyreshus kan göra din felanmälan genom att logga in "Mina sidor" på www.ragunda.se/bostadlänk till annan webbplats. Användarnamn och lösenord hittar du på din faktura.
  • Du kan även ringa in din felanmälan under kontorstid till kommunens kundcenter tel. 0696-68 20 00


För akut felanmälan efter kontorstid gällande kommunens vattenleverans samt kommunens hyreshus. Ring SOS alarm 063-51 19 42.

Akuta problem innebär risk för personskada eller skada på fastigheten. Tex. vattenläckor, krossade glasrutor på våra fastigheter eller hiss ur funktion.


Följande uppgifter är bra att ha till hands när du gör en felanmälan:

  • kontaktuppgifter
  • typ av skada/fel
  • var skadan/felet finns någonstans
  • eventuell bild på skadan/felet

Vad händer när du gjort felanmälan?

Om du gör din felanmälan via webben och fyllt i korrekt mejladress får du automatiskt en bekräftelse på att din felanmälan är registrerad. Väljer du att inte fylla i din mejladress får du ingen återkoppling. Vi åtgärdar felen som anmäls olika snabbt beroende på hur allvarliga de är.

Personuppgifterna i denna felanmälansenkät registreras och sparas i kommunens dataregister enligt dataskyddsförordningen (GDPR). Läs mer om GDPR här>>


Felanmälan gata, park och vägbelysning

När du beskriver problemet och anger adressen försök då att vara så tydlig som det bara går, det underlättar och kan innebära snabbare åtgärd.

Typ av problem
Typ av problem


Ange datum och klockslag när du upptäckte problemet

Namn

Relaterade länkar

Dokument

Uppdaterad av Niclas Jarlås