Synpunkter, beröm och klagomål

Vi i Ragunda kommun vill ge bra hjälp och service. Dina synpunkter är viktiga för oss. Du som invånare Ragunda kommun har stora möjligheter att påverka och skaffa dig information om vad som är på gång i kommunen. Du har även möjlighet att lämna synpunkter på våra verksamheter samt felanmäla om något inte fungerar som det ska.

Hur lämnar jag min synpunkt, beröm eller klagomål?

  • Du kan ringa till Ragunda kommuns kundcenter
  • Skicka brev till: Ragunda kommuns Kundcenter Box 150 844 21 Hammarstrand Märk kuvertet "Synpunkter, beröm och klagomål"
  • Fyll i formuläret här på vår hemsida.

Dina synpunkter kommer att registreras, sammanställas och användas som en del i vårt arbete att förbättra kommunens service.

Alla synpunkter registreras som allmänna handlingar. Registret finns tillgängligt via kommunens diarium. Uppgifterna i synpunkterna kan omfattas av sekretess och tystnadsplikt enligt offentlighets- och sekretesslagen.

Talar du om ditt namn och din adress så skickar vi en bekräftelse till dig och berättar vem som tar hand om din fråga. Väljer du att vara anonym måste du själv kontakta ansvarig chef för att få veta vad som händer i frågan.

Enligt dataskyddsförordningen (GDPR) måste registrering av personuppgifter godkännas av den vars uppgifter registreras. När du skickar in dina synpunkter godkänner du att Ragunda kommun lagrar och behandlar de personuppgifter du lämnat och att ärendet kan komma att publiceras på kommunens webbplats.  

Gäller din synpunkt skola, förskola, kulturskolan eller familjecentralen ber vi er lämna era synpunkter, beröm eller klagomål här >>

Tack för att du hjälper oss att bli bättre!

Fråga 1
Vilken verksamhet gäller din synpunkt, beröm eller ditt klagomål? * (obligatorisk)
Fråga 1

Fråga 2

Text

Relaterade länkar

Dokument

Uppdaterad