Idrottsanläggningar

Från och med den 15 juli är det ändrade restriktioner för hur många deltagare som får delta i ett arrangemang och vistas i olika typer av lokaler.

Folkhälsomyndighetens hemsida Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. finns information om vad som gäller. Observera att verksamheter som omfattas av covid-19-lagen Länk till annan webbplats. och därmed begränsningsförordningen Länk till annan webbplats. måste vidta lämpliga åtgärder för att undvika smittspridning, undvika trängsel m.m. Att följa dessa regler kan sätta begränsningar för hur många personer som kan samlas på en viss plats eller i ett visst sammanhang, även om det inte finns något formellt maxtak.

Ragunda kommun har vissa lokaler som privatpersoner, föreningar och organisationer kan boka.

Bokningar görs via ett webbfomulär som publiceras ca 2 månader innan varje terminstart.

Här kan du se när alla våra sporthallar är bokade, välj objekt längst upp i högra hörnet: Lokaler Ragunda kommun Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

För information om varje sal/hall, adress samt bokningsmöjligheter klicka på bilden.

Fotbollsplanerna Östervåg och Hammarvallen

Skötsel av fotbollsplanerna Östervåg i Bispgården och Hammarvallen, Hammarstrand kommer att utföras av Ragunda BK. Ragunda BK sköter sedan tidigare om Hammarvallen och får nu ett utökat driftsbidrag för att kunna sköta båda planerna. Har du funderingar kring skötseln av dessa ber vi dig kontakta Ragunda BK Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Uppdaterad