Kultur och fritid

Kultur och fritid

Sportlovsaktiviteter för barn och unga i Ragunda kommun

Under sportlovsveckan 5-11/3 2018 erbjuds skolbarn i Ragunda kommun gratis liftkort i Forsbacken, Jannebacken och Kullstabacken. Dessutom blir det pulkaåkning med tävlingar, tipspromenad och hamburgare i Kullstabacken!

Gratis liftkort hämtas ut och bockas av i respektive backe.

Det kan också finnas utrustning för utlåning. Kontakta ansvarig i respektive backe.

 

Forsbacken Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.: skiduthyrningen

Jannebacken: via Stuguns Alpina skidklubb på Facebook Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. eller tfn 070-217 17 87

Kullstabacken Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.: skiduthyrningen

 

Mer information om backarna och öppettider hittar du på deras hemsidor/Facebook.

Pulkaåkning på sportlovet

Måndag den 5/3, onsdag den 7/3 och fredag den 9/3 kl. 10-13 kommer vi att ordna roliga familjeaktiviteter i pulkabacken intill slalombacken i Hammarstrand!

Det blir ballongtävling med priser, tipspromenad med priser och till de skolbarn som deltar serverar vi också hamburgare med dryck.

 

Ta med något att åka på, hjälm och fika. Det finns ett fåtal madrasser och pulkor för utlåning.

 

Behövs hämtning och lämning vid busstationen i Hammarstrand för de elever som ska delta på pulkadagarna finns möjlighet att boka det på 073-0780368.

OBS! Begränsat antal platser och endast förbokning.

 

Kommunen ansvarar inte för barnen under aktiviteterna och till och från buss, därför ombeds föräldrar skicka med ansvarig till sina mindre barn. Familjer är välkomna att delta på aktiviteterna men endast skolbarn skrivna i kommunen erbjuds gratis mat, för övriga finns att köpa i Kullstabackens kafeteria. Aktiviteterna kan komma ställas in vid dåliga väderförhållanden. För info ring 073-078 03 68.

 

Ragunda Kommun önskar alla elever ett roligt och fartfyllt sportlov!

Uppdaterad