Näringsliv, arbete och landsbygd

Näringsliv, arbete och landsbygd

Vem producerar?

Food Hackathon – där passion för mat & teknologi förenas i smarta lösningar på den 63:e breddgraden

När: Fredag, 4 maj, kl. 16 – söndag, 6 maj kl. 17

Var: Torsta Kunskapscentrum / Grönt Center i Ås (utanför Östersund)

En Hackathon är ett evenemang där kreativa individer samlas under 48 timmar och tillsammans förvandlar problem till något magiskt. Ordet Hack-athon kommer från programmeringsspråk, där Hack-are träffas för att programmera och inspireras av varandras färdigheter i att pitcha data under en given tid (Mara-athon).

I Norrlands första Food Hackathon vill vi förena människor som brinner för mat och hållbarhet och som vill skapa smarta lösningar för matens framtiden. Vi har många utmaningar i hela kedjan från jord till bord och vi behöver reagera NU för att kunna förbättra vår framtid. Kom och var med, maten är en angelägenhet för många

 

Var med när engagerade människor från olika branscher i livsmedelskedjan samlas för att utveckla framtidens lösningar. Du kommer att jobba med andra studenter och unga entreprenörer med intresse för mat och teknologi, modernt lantbruk, IT & kommunikation, design eller turismutveckling. En jättemöjlighet för dig att bilda ett nätverk.

Vi ser till att du får jobba i en kreativ miljö där du får massor med inspiration, kunskap från experter, mat & dryck och ett ställe där du kan sova med din sovsäck. Även din själ kommer att trivas medan du stretchar din kropp med morgonyoga eller njuter en fin stund utomhus med härligt kokkaffe.

Kostnader: Ett självkostnadspris av SEK 150 hjälper oss att kunna säkra din anmälning. Mat & dryck ingår såsom sovplats (du tar med liggunderlägg och sovsäck) så du kan ladda din energi till nästa dag.

Mer information hittar du här Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Uppdaterad