Näringsliv, arbete och landsbygd

Näringsliv, arbete och landsbygd

Invigning av Servicepunkt på Affär'n i Borgvattnet

Invigning av servicepunkt på Affär'n i borgvattnet.

Kommunalråd Jonas Andersson, Sandra och Edward Van Munster, Anna-Märta Johansson

Idag, den 5 juni, invigdes Ragunda kommuns lokala servicepunkt på Affär’n i Borgvattnet. Edward och Sandra Van Munster driver butiken och invigde idag Servicepunkten tillsammans med Ragunda kommuns kommunalråd Jonas Andersson och Anna-Märta Johansson från Näringsliv & utvecklingsenheten (se bild).

 – Det är jätteviktigt att ha en servicepunkt här. Vi vill gärna vara en mittpunkt i byn, inte för vår skull utan för dem som bor här, sa Edward på invigningen.

 

Servicepunkten ska vara en hjälp för både invånare och besökare till Borgvattnet. På Affär’n finns det nu tillgång till dator och gratis wifi, e-tjänster, bokutlåning fån Ragunda bibliotek och kommunal information.

 

– Det är viktigt för gemenskapen i samhället, sa Edward

 

– Vi vill också tacka kommunen, utan en aktiv kommun blir det omöjligt. Anna-Märta har varit mycket viktig för oss men också politiken som bestämmer och har gjort det här möjligt, sa Edward

 

Ragunda kommun bjöd i samband med invigningen på tårta och Jonas Andersson pratade på invigningen och svarade även på frågor från besökarna under fikat.

 

Det var många som tog sig till invigningen trots det blåsiga vädret.

 

- Det kom mycket folk, det var jätteroligt och det visar att man tycker det här är viktigt, avslutar Edward

Uppdaterad