Kommun och politik

Kommun och politik

Eva Norum ny tillförordnad kommundirektör i Ragunda kommun

Peter Ladan meddelade under torsdagen att han lämnar uppdraget som kommundirektör i Ragunda på grund av hälsoskäl. Eva Norum kommer att efterträda Peter som tillförordnad kommundirektör under det att rekrytering av tjänsten pågår.

Eva Norum, tillförordnad kommundirektör Ragunda kommun

 -Ragunda kommun är en fin arbetsplats att arbeta på, men jag kan på grund av hälsoskäl inte fortsätta mitt uppdrag som kommunchef. Jag kommer att sitta kvar som VD för Världsarv Ragundadalen AB och under några månader enbart att jobba vidare med några särskilda ärenden såsom en ny organisation för den Thailändska Paviljongen, Fiberprojektet med Servanet och en ny utbildningslinje för gymnasieskolan i Bispgården. Jag tror fortfarande att vi, som en av Sveriges mindre kommuner, kan bli det bästa exemplet i ett glesbygdsområde! säger Peter Ladan.

 

Eva Norum som nu blir tillförordnad kommundirektör har arbetat i Ragunda kommun sedan en tid och säger - Jag vill naturligtvis fortsätta det arbete som Peter påbörjat så att vi inte tappar fart under rekryteringsperioden. Jag och Peter har haft en bra dialog och jag är väl införstådd med de förutsättningar och utmaningar vi har som glesbygdskommun.

 

Uppdaterad