Kommun och politik

Kommun och politik

Nya mötesplatser i Stugun

Sommaren närmar sig och det är äntligen dags att placera ut de grillar som önskades till några av kommunens bostadsområden för att höja granngemenskapen. Önskemålen har inkommit under projektet ”Boendeutveckling” som drivs genom sökta §37 projektmedel från Länsstyrelsen.

Delar av projektets mål har varit att aktivt jobba för skapandet av nya mötesplatser och samverka med bl.a. kommunens näringsidkare. De nya mötesplatser på Öståkervägen och Orrvägen i Stugun har möjliggjorts via projektmedel och MRW Svets & Smide AB. Mötesplatserna är ett av resultaten från projektet som avslutade februari 2020.

Tävling

Vi har en grill kvar för att placeras ut i ytterligare ett kommunägt bostadsområde i kommunen. Är det i ditt bostadsområde?


Maila en motivering vart sista grillen ska placeras till lena.sirkka@ragunda.se senast den 14/6 2020. Det kanske blir på just ditt bostadsområde som får en ny mötesplats under sommaren!


Vi önskar er många fina grillstunder i sommar och påminner om att följa folkhälsmyndighetens riktlinjer gällande Covid-19 även vid grillen.

Bild på en av de grillar som placerats ut i Stugun

Uppdaterad