Kultur och fritid

Estrad Norr söker deltagare till projektet This is Home

Vi söker deltagare till projektet This is Home, ett communitydansprojekt som genomförs på tre orter i Jämtland under hösten 2021. Bor du i Åre, Hammarstrand eller Offerdal? Vad kan du berätta om platsen där du bor?

Med platsen som utgångspunkt vill projektet ge fler människor en erfarenhet av att uttrycka sig genom dans, och på så sätt skapa gemenskap genom att testa något nytt. Vi söker personer i alla åldrar, som inte har någon tidigare erfarenhet av dans. Vill du, tillsammans med andra, vara med och utforska platsen där du bor genom rörelse och dans?

Projektet kommer att pågå i 12 veckor och därefter mynna ut i en föreställning. Varje ort kommer att ha en ensemble på 6 dansare/deltagare, totalt söker vi 18 deltagare till projektet.

This is Home leds av koreograf Maria Nilsson Waller och multikonstnär Stace Gill som har arbetat med liknade projekt på Irland med The River och i Östersund med ÖFK.

Mer om projektet och intresseanmälan om deltagande hittar du på Estrad Norrs sida Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Uppdaterad