Kultur och fritid

RF-SISU bjuder in till idrottens prova-på-dag den 28 augusti – Tillsammans gör vi skillnad

Pandemin har tärt på de flesta idrottsföreningarnas ekonomi och engagemang, där många har tappat medlemmar, ledare och funktionärer. Det dags att vi tillsammans gör en insats för att locka tillbaka fler till rörelse, gemenskap och hälsa. Är ni med?

Den 28 augusti 2021 Mellan kl 10-14 bjuder idrottsrörelsen i Jämtland & Härjedalen i samverkan med Ragunda kommun in till en öppen och kostnadsfri prova-på-aktivitet för allmänheten.

Anordna en öppen aktivitet på en gemensam plats eller er hemmaplan och visa upp er verksamhet tillsammans med resten av vårt län. Samma dag, samma tid och massor av aktiviteter med marknadsföring av RF-SISU JH.
Genom att prova roliga aktiviteter hittar både nya och tidigare medlemmar till föreningen och vi kan tillsammans ladda för en roligt och aktiv höst.

I samarbete med Ragunda kommun kommer en specifik yta för aktiviteter att avsättas. Ni kan också välja att genomföra aktiviteten på valfri, egen plats. De bokade platserna är

  • Stugun– Näridrottsplatsen/sporthallen
  • Bispgården – Forshallen
  • Hammarstrand – Näridrottsplatsen/gymnastiksalen vid Kullstaskolan

RF-SISU kommer att marknadsföra dagen för att locka så många som möjligt till era aktiviteter. Bland de deltagande föreningarna kommer vi att lotta ut 5000 kr samt ett rörelsekit i varje kommun. Vi kommer att bjuda in kommunpolitiker till dialog om vilka stöd de kan erbjuda våra idrottsföreningar i respektive kommun.

Vi kommer dessutom att bjuda in media för att rapportera om upplägget.

Det här är en aktivitet tillsammans med er idrottsföreningar i vårt distrikt för att göra idrottsrörelsens röst hörd.

Tillsammans gör vi skillnad!

Mer information och anmälan på RF-SISUs hemida Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Uppdaterad