Näringsliv, arbete och landsbygd

Digitala informationsskyltar

Ni kanske undrar vad det är för stora digitala skyltar som har dykt upp? Vi kan nu presentera våra nya interaktiva informationsskyltar!

Ragunda kommuns Utvecklingsenhet har i samverkan med Samhällsbyggnadsförvaltningen och Kommunikationsenheten tagit fram informationsskyltar vid Trafikbutiken i Bispgården, Vildhussparken i Hammarstrand, Döda fallet och i parken vid infarten till Stuguns centrum vid OK/Q8 (Ängevägen).

Här kan man söka själv!

-Vi vill visa information om vårt område på skärmar som man själv kan använda och där man kan söka det man behöver. Det här skyltarna kan användas av både oss som bor här och våra gäster, nationella som internationella, säger Anna-Märta Johansson, chef för Utvecklingsenheten.

-De digitala skyltarna finns ju också på plats året om och är ett bra komplement till våra InfoPoints Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster..

På skärmarna kommer information som finns på ragundadalen.se Länk till annan webbplats. att visas samt busstider och annan samhällsservice.

När ingen använder skylten visas ett bildspel över hela skärmen. Så fort man rör skärmen dyker det upp en startsida där man kan leta sig vidare.

Startsidan för våra digitala skyltar.

-Vi har letat efter ett interaktivt skyltalternativ som klarar vårt klimat med kyla och snö och har i det här projektet fått god hjälp av Jörgen Lundin, ProCon digital AS Sverige, som arbetat mycket med kommuner i hela Norge, fortsätter Anna-Märta.

Evenemang till vår kalender

Vill man som arrangör finnas med i vår evenemangskalender lämnar man in sitt evenemang här: Skicka in ditt evenemang - Ragundadalen Länk till annan webbplats.

Här hittar du de riktlinjer som gäller angående publicering: Riktlinjer evenemangskalendern ragundadalen.se Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Invigning

Lite senare i höst, när alla skyltar är på plats, kommer en invigning att gå av stapeln. Håll utkik på ragundadalen.se Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. och ragunda.se  Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.samt våra Facebook- och Instagramkonton.

Uppdaterad