Kommun och politik

Pristagare på årets Vildhussfest

Fors Företagareförening var värd för årets Vildhussfest. Under lördagskvällen den 1 oktober firades företag och personer i vår kommun som utmärkt sig lite extra!

Årets Företagare

Krister Mellbergs Maskin AB

Genom sitt outtröttliga driv och ett ständigt öga för vad som behöver prioriteras och göras har denna företagare i tre decennier levererat sina tjänster både inom och utanför såväl kommunen som länets gränser. I en bransch där ord som leasing och lån är vanliga står denna företagare ut i mängden med säkra tillgångar och kontanta betalningar. Här är det ordning i maskinladorna! Årets Företagare i Ragunda är Krister Mellberg med sitt företag Krister Mellbergs Maskin AB. 

Årets unga företagare

Osqar Andersson, Frisör ́n i Stugun

Med kunskap och erfarenhet i bagaget har han återvänt till hembygden med handlingskraft, finess och vilja att genomföra sin dröm. Han har dessutom berikat företagslivet i kommunen och skapat en populär och omtyckt verksamhet. Kunder från hela länet vittnar om en kvalitet i toppklass!

Årets Vildhuss

Åsa Häggström

Med ett engagemang utöver det vanliga har hon osjälviskt bidragit till att berika föreningslivet i Ragunda. Många ideella timmar med utbildning och utveckling i fokus har hjälpt Ragunda brukshundsklubb framåt och spridit glädje och kunskap till deltagare både inom och utanför kommunens gränser. Hennes omsorg om var och en har skapat goda relationer och bättre psykisk och fysisk hälsa för både människor och deras fyrfota vänner.

Årets Hedersvildhussar

Cina Eriksson & ”Boda-Nisse”, Föreningen Indalsleden

För sitt mångåriga engagemang med att sprida kunskap och information om Indalsleden i allmänhet och Ragunda i synnerhet är detta par värdiga mottagare av Årets Hedersvildhuss. En servicenivå i toppklass och med en turismbroschyr som är eftertraktad i hela vårt avlånga land bidrar de till fler gäster och en positiv bild av vår kommun.

Årets serviceföretag

Wilderness Adventures Sweden, Monique Vermeer

Med en tydlig målbild har Monique skapat en oas av upplevelser och äventyr i det jämtländska skogslandskapet. Gäster från hela världen vittnar om ett gott värdskap och ett personligt och varmt mottagande. En stor palett av olika produkter och upplevelser samt möjighet till både boende och ställplatser visar på en stark innovationskraft.

Årets serviceperson

Therese Sundberg

I en bransch som för de behövande är värdefull och nödvändig visar hon en hög servicenivå och en positiv inställning. Hon gör hembesök till de kunder som har svårt att ta sig till mottagningen och rycker ut på akuta fall. Hon är omtyckt, ödmjuk och bryr sig om sina medmänniskor, har alltid tid för ett samtal och genomför sitt arbete med noggrannhet och kvalitet.

Fors Företagareförenings pris till Verner Forsströms minne

Tessans i Sillre, Therese Eriksson och Richard Persson

För deras gärningar kopplade till Älggårdsberget i frågor som rör inte bara hotell och konferens utan även migration, integration och utveckling av näringslivet i Ragunda.

Uppdaterad